La gimnasta del Club Natació Granollers de Nivell 7 de Base, Rut Soler, ha aconseguit pujar al podi de la 1a fase del Campionat català de la seva categoria, que va tenir lloc els dies 26 i 27 de febrer a Olot. Soler va fer un molt bon paper, que li va permetre endur-se la medalla de bronze en el debut de la competició. La seva companya de categoria, Judith Pons, també va fer una bona participació, aconseguint un meritori 6è lloc.

Al Nivell 8 de Base, cal destacar la 13a posició de Mariona Masjuan i la 24a d’Astrid Valls, mentre que en Base 5M, Irene Flores va fer una excel·lent 5a posició, seguida del 6è lloc de la seva companya Sara Ortiz. Juntament amb Ainara Gierecke (61a de la general) van formar equip, aconseguint un 11è lloc en la classificació final.