El passat 15 de juny, el Club Natació Granollers va viure una jornada inoblidable plena d’activitats ludicoesportives, moltes d’elles amb una finalitat solidària. L’esdeveniment, que va comptar amb una gran participació, va estar marcat per l’energia, la diversió i la solidaritat dels seus assistents.

Des de primera hora del matí, els socis i sòcies del club es van posar en marxa amb la caminada sènior liderada per la Paqui, una activitat que va donar el tret de sortida a un dia ple d’emocions.

A mig matí, les esportistes del Coraplax CN Granollers de la secció de natació artística van oferir una espectacular exhibició de coreografies que va deixar el públic fascinat. Paral·lelament, els més valents van desafiar els seus límits amb el mega WOD de CrossTraining amb l’Elva i el Raul.

Els més petits, i també alguns adults, es van divertir amb un taller de dibuix, mentre altres es lliscaven pel circuit aquàtic amb l’inflable gegant col·locat a la piscina exterior.

Una de les activitats més destacades va ser l’aquatló i el relleu de natació social solidari, així com el salt solidari, totes elles amb l’objectiu de donar suport a la campanya d’oncologia de l’Hospital General de Granollers.

Els menys experimentats en waterpolo van tenir l’oportunitat d’aprendre habilitats bàsiques en un circuit liderat per l’Antonio i el Jan, mentre que prop d’una trentena de socis i abonats es van posar en forma amb el BPUMP amb l’Elva i el Xavi.

La jornada va culminar amb una sessió d’aquagym amb l’Iker, plena d’energia positiva, seguida d’una deliciosa arrossada popular que va posar el punt final a la festa.