Per 15è any consecutiu, el Club Natació Granollers torna a col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits, amb la voluntat de contribuir a què tots els malalts tinguin sang quan la necessitin. Per aquest motiu, el CNG acull el proper dimarts 26 de febrer, de 17:30h a 21:30h, la campanya de donació de sang del Banc de Sang i Teixits, un acte solidari i de participació ciutadana, que per al donant només és un moment i per a molts malalts pot suposar la vida.

Per a participar en la campanya, cal ser major de 18 anys, amb pes superior a 50 quilos. A diferència del què passa quan una persona es fa una anàlisi de sang, quan es realitza una donació, no cal estar en dejú. Els homes poden donar sang quatre vegades l’any, mentre que les dones tres, amb un interval de dos mesos entre una i altra donació.

És important tenir en compte que com que la col·lecta es realitza en un centre esportiu, no es podrà donar sang abans de fer exercici físic i si es dóna sang després de fer esport (preferiblement d‘intensitat baixa o moderada), caldrà fer un repòs d’uns 30 minuts i estar ben hidratats.

El Club Natació Granollers  fa una crida a la col·laboració en aquesta campanya a càrrec del Banc de Sang i Teixits, que cada any realitza més de 4.000 col·lectes per poder donar assistència a tots els hospitals i clíniques de Catalunya per a atendre els seus malalts, ja que la majoria d’intervencions quirúrgiques i molts dels tractaments mèdics requereixen transfusions.

Com a agraïment a aquesta acció solidària i desinteressada, cada donant rebrà un xec regal per a bescanviar en serveis del Club Natació Granollers.