Aquesta setmana hem iniciat les tan esperades com necessàries obres de rehabilitació i millora de la piscina P1 i P2, així com el nucli de comunicació, actuacions que corresponen a la Fase 1 del Pla Director. 

Estem molt il·lusionats amb aquest projecte i esperem que tu també ho estiguis, perquè amb aquestes obres aconseguirem guanyar en instal·lacions, en comoditat d’ús, en serveis… que en podrà gaudir especialment tots els socis i sòcies, així com els usuaris i usuàries del Club.

Com en totes les obres, però, hem d’assumir que poden haver-hi afectacions en el dia a dia. En aquest primer estadi d’actuació i a partir de dilluns 28 de febrer, la sala 3 de fitness quedarà inhabilitada, pel què les activitats programades en aquest espai han estat reubicades per a què puguin seguir desenvolupant-se amb normalitat.  Preguem que quan reservis una activitat, et fixis en quin espai es realitzarà.

T’anirem informant de mantera puntual, de l’evolució de les obres i de les afectacions que puguin tenir, que intentarem minimitzar el seu impacte, en la mesura del possible.

Sabent que entendràs l’important que són aquestes obres i els inconvenients que poden comportar, t’agraïm enormement la teva comprensió, tot esperant que comparteixis amb nosaltres la il·lusió per aquest projecte.