Benvolgut, benvolguda,

Com bé saps, la pandèmia està deixant tocats a molts sectors, entre ells, l’esportiu. Molts clubs, com els de natació, estan intentant sobreviure a aquesta situació i adaptar-se per a tirar endavant els seus projectes socials i esportius. No està essent gens fàcil i la majoria de vegades, cal prendre decisions difícils, que ajuden, però, a mirar el futur amb ulls esperançadors.

És el cas de la que ens toca prendre avui. Després de valorar-ne totes les implicacions i posar sobre la taula tots els escenaris, lamentem comunicar-te que hem de suspendre sine die l’obertura de la instal·lació en dies festius, donat que es tracta d’una despesa inassumible en aquests moments. Una mesura que s’aplicarà a partir del proper festiu, 8 de desembre per La Immaculada Concepció, amb el compromís de recuperar l’obertura dels festius quan la situació ens torni a ser favorable i així ens ho permeti per viabilitat i sostenibilitat del Club.

Ha estat una decisió, per altra banda, molt dura, ja que amb molt orgull i satisfacció es va implantar ara fa 2 anys, amb la voluntat d’oferir més disponibilitat d’ús d’instal·lació, promovent la pràctica de l’activitat física en dies en què tradicionalment el Club estava tancat. Analitzarem periòdicament, però, la possibilitat de recuperar aquesta iniciativa, fent-t’ho saber tant bon punt puguem tornar obrir en festius.

Aprofitem l’ocasió per traslladar-vos una notícia que segurament hauràs vist pels nostres canals de comunicació i per la premsa local, i que volem tornar a compartir amb tu. Es tracta del conveni signat amb l’Ajuntament de Granollers, que permetrà reformar les malmeses piscines 1 i 2 del Club (que daten de 1972), així com regular les obres d’adequació i millora de l’accessibilitat i la seguretat de les piscines municipals de Granollers. Ha estat fruit d’un treball conjunt i de molts mesos per a poder assegurar aquesta actuació tant necessària per l’entitat (que gestiona en règim de concessió les instal·lacions de titularitat pública) i per la ciutat, que sense aquest conveni no hagués estat possible.

Es tracta d’una signatura que ens permetrà afrontar amb garanties aquestes obres gràcies a una aportació de 4 milions d’euros per part del consistori -amb el suport de totes les forces polítiques- per a l’enderroc parcial i renovació de l’edifici i la construcció dels dos nous vasos de piscina, noves instal·lacions de filtratge i tractament d’aigua i climatització. El Club, per la seva banda, destinarà 615.000 euros per a la construcció del nucli de comunicacions amb recorreguts diferenciats i ascensor accessible; la construcció de mòduls de vestidors, a utilitzar durant les treballs d’enderroc i construcció de les piscines 1 i 2; i la climatització de l’aigua de la piscina exterior P5, que permet allargar la seva utilització més enllà de l’estiu i suplir les necessitats d’aigua durant la renovació de les piscines P1 i P2. Les obres podrien començar a finals del 2021, un cop fet el projecte executiu i el procés de licitació.

Amb la voluntat de seguir mirant endavant, superant tots els obstacles que se’ns puguin presentar per assegurar el futur del Club, agraïm una vegada més el teu suport i estima cap al Club. Perquè junts, ens en sortirem.

Atentament,

Junta Directiva
Club Natació Granollers