Bones notícies per al sector esportiu, amb l’aixecament d’algunes de les restriccions en les instal·lacions esportives relatives a l’aforament i a l’ús de la mascareta, que aplicarem a partir de dilluns 18 d’octubre.

Amb la publicació del DOGC, s’ha fet oficial que l’aforament dels centres esportiu -fins ara del 70%-, queda ampliat al 100% tant en espais a l’aire lliure com en espais interiors.

El poder disposar, de nou, de la totalitat de l’aforament dels espais, ens permet eliminar la cita prèvia per a la sala de fitness i per a piscines, en totes les franges horàries. Es manté, com venia sent habitual, les reserva de places per activitats dirigides i ús del CNG Outdoor Gym i pista de pàdel.

D’altra banda, l’ús de la mascareta deixa de ser obligatòria en activitats esportives individuals realitzades a l’interior, sempre i quan es pugui garantir la distància de seguretat. Segueix sent obligatòria, però, en les activitats grupals a l’interior, a excepció de les piscines.

No obstant, no podem obviar la situació epidemiològica en la que ens trobem, que tot i ser més favorable, cal mantenir la resta de mesures i protocols sanitaris per garantir la màxima seguretat en la pràctica de l’activitat esportiva dins de la instal·lació. Pots consultar les mesures vigents

Amb aquestes noves mesures, tant el Club i tots els centres esportius tenim una mica més d’aire i esperem, amb la responsabilitat de tots i totes, seguir avançant per anar recuperar la normalitat.

Salutacions,

Junta Directiva
Club Natació Granollers