El Govern de Catalunya ha anunciat l’inici de la desescalada a partir d’aquest dilluns 26 d’abril, quan es flexibilitzin algunes mesures. Entre les més destacades, l’aixecament del confinament comarcal amb la lliure circulació per Catalunya i, pel que afecta al món de l’esport, l’ampliació de l’aforament a les instal·lacions d’interior, del 30% al 50%.

Aquesta flexibilització en les mesures afecta a la sala de fitness que, a partir de dilluns, comptarà amb un aforament del 50%. La mascareta segueix essent obligatòria a tota la instal·lació i en l’exercici de l’activitat esportiva a l’interior (excepte en el moment de fer ús de les piscines i durant la pràctica de l’activitat a l’exterior).

Aprofitem, per altra banda, per fer-te saber que s’ha habilitat a l’espai de gespa una zona de solàrium, delimitada per amb parcel·les de 4×4 metres per tal de què puguis prendre el sol i gaudir d’una estona de relax a l’exterior amb totes les mesures de seguretat garantides. Per poder fer ús d’aquesta zona, cal reservar l’espai a través de l’àrea usuari.

També volem fer-te coneixedor que aquesta setmana s’ha posat en marxa un nou servei de nutrició i dietètica, que ofereix plans nutricionals i a mida segons objectius: perdre greix, augmentar massa muscular, millora dels hàbits alimentaris, preparació d’una prova esportiva, millora el rendiment esportiu, dieta vegetariana i vegana, nutrició clínica i tractament de patologies…. Pots consultar tota la informació sobre aquest nou servei de nutrició.

Esperem que segueixis gaudint del Club, sempre amb la responsabilitat i les precaucions per a seguir avançant en la desescalada.

Salutacions,

Junta Directiva
Club Natació Granollers