Presentat l’acord de col·laboració entre el Club Natació Granollers i el concessionari oficial Ford Granollers, Comercial Vila Vila, que es converteix en nou patrocinador oficial del CNG. Un acte que va tenir lloc el passat dimecres 4 de maig, de la ma del president del CNG, Eduard Escandell; la vicepresidenta, Anna Rusiñol; la secretària, Cinta Pérez; i el director general, Jordi Mas; i així com per part de Comercial Vila Vila, José Manuel López, gerent comercial; Lluís Tirvió, director de post venda i RRHH;  Jesús Castillejo, director comercial.

Aquesta rubrica significa un compromís amb l’esport i amb el projecte social del Club per part de Comercial Vila Vila, que els hi permetrà, a més a més, realitzar accions comercials com el que va portar a terme el dia de la presentació, amb l’exposició de la nova versió del Ford Puma ST-Line X amb tecnologia híbrida Mild Hybrid amb distintiu mediambiental ECO. Tota una declaració d’intensions del concessionari amb el CNG, que també fa anys que aposta per la sostenibilitat amb el projecte CNGreen, tot compartint valors corporatius.

Per a Escandell, “és tot un orgull poder associar la imatge del CNG a la d’una empresa amb la història de Comercial Vila Vila, que ha estat present al llarg de tant anys a la nostra ciutat. Tanmateix, una representació de l’evolució i adaptació, al llarg del temps, cap a una solució més sostenible i eficient de la mobilitat.  Aquesta unió ens permetrà, a  més, continuar amb el projecte del CNG del foment de l’esport i la pràctica de l’esport federat a les nostres seccions que ens ha de permetre anar sumant quilòmetres en la recerca de poder posar a l’abast del màxim jovent possible cadascun dels nostres esports, tot cercant a la vegada el màxim rendiment.  Agraïts de poder continuar conjuntament aquest camí amb Comercial Vila Vila”.

Comercial Vila Vila es converteix en el sisè patrocinador oficial del Club Natació Granollers, juntament amb La Mutua, Nutriesport, Instituts Odontològics, Samblas i Turbo; a més a més de Ferrer Ojeda com a patrocinador principal, Estabanell com a patrocinador de la secció de waterpolo i Lleal de la de natació.