Esforç, treball en equip, superació… són valors permanents i inherents tant al Club Natació Granollers com a Xics de Granollers. I ha estat el fet de compartir valors el que ha obert la porta a aquestes dues entitats referents a la ciutat a signar un conveni de col·laboració, amb l’objectiu d’unir esforços per a promoure i promocionar les activitats que realitzen ambdues entitats, així com per impulsar projectes comuns. Una rubrica que va tenir lloc el passat dimarts 19 de febrer, a la seu social del CNG, entre el president del CNG, Eduard Escandell, i el president de Xics, David Carrueso.

“És un motiu d’orgull el que representa signar aquest conveni amb Xics tant pel concepte que tenen de treball, com pel seu concepte cultural i pel que, a més a més representen com a institució per la ciutat, per Granollers. Som dos entitats que podem col·laborar en el desenvolupament de projectes enfocats en l’educació en valors, així com en el treball en equip i per un objectiu clar”, comenta Escandell.

Per a Xics, aquest conveni és el primer que signa amb una entitat, el CNG, “amb molta història a la ciutat i amb la que compartim molts valors; aquest conveni és un intercanvi que ens servirà com a aprenentatge entre les dues entitats, aprenent del que fem i com ho fem… aprendrem molt de tots plegats”, comenta Carrueso.

Tant CNG com Xics es comprometen, a banda de generar sinèrgies per a la promoció i difusió de les activitats i actuacions que organitzen ambdues entitats, treballar de manera proactiva la promoció i realització d’activitats conjuntes, a través de tallers de coaching (Xics) i de salut (CNG). A més a més, CNG facilitarà la realització de la pràctica esportiva, saludable i lúdica als membres de XICS, a través de diferents activitats, tallers… i condicions especials per a ser socis o per a contractació de serveis; així com també Xics aproparà el fet casteller a socis, esportistes i treballadors, a través d’actuacions especials al Club, assajos oberts, tallers, etc