Dotze equips participaran en la segona edició de la CNG Youth Cup, un torneig de categoria juvenil amb reforços, on els jugadors més joves s’integraran amb jugadors absoluts dels seus clubs en una competició altament atractiva com competitiva. Un torneig que, organitzat pel Club Natació Granollers, tindrà lloc del divendres 13 a diumenge 15 de setembre, disputant-se els partits en dues piscines, exterior i interior del CNG.

Enguany, es torna a comptar amb una cartellera de luxe, amb equips d’alt nivell: l’Atlètic Barceloneta, CN Mataró, CN Sabadell i CN Barcelona que es podran reforçar amb jugadors dels seus primers equips que disputen la lliga de Divisió d’Honor; CN Granollers, Rubí, Sant Feliu, Molins de Rei i Montjuïc que podran disposar de jugadors absoluts de Primera Divisió; i equips com el CN L’Hospitalet, i els valencians CW Elx i el CN Godella que faran equip amb jugadors de 2a Divisió. Precisament la representativitat en aquesta darrera categoria i el fet de comptar amb equips fora de Catalunya són les novetats d’aquesta edició de la CNG Youth Cup.

El torneig es disputarà en lligueta de quatre grups amb fase final. Una competició que comença divendres a les 15h i finalitzarà diumenge a les 13h, amb la disputa de la final. Tres dies i 36 partits, on la competitivitat i la qualitat en joc està assegurada en un torneig anual que promou els principals valors del CNG com són la formació i la integració.

CALENDARI DE PARTITS