Per desè any consecutiu, acollim la campanya de donació de sang del Banc de Sang i Teixits, una iniciativa oberta a tothom i que es durà a terme dilluns 10 de febrer a la sala polivalent (primera planta) del Club Natació Granollers, de 17.30h a 21.30h.

Poden ser donants totes les persones majors de 18 anys, que tinguin un pes superior a 50 quilos. A diferència del què passa quan una persona es fa una anàlisi de sang, quan es realitza una donació, no cal estar en dejú. Els homes poden donar sang quatre vegades l’any, mentre que les dones tres, amb un interval de dos mesos entre una i altra donació.

És important tenir en compte que com que la campanya es realitza en un centre esportiu, no es podrà donar sang abans de fer exercici físic i si es dóna sang després de fer esport (preferiblement d‘intensitat baixa o moderada), caldrà fer un repòs d’uns 30 minuts i estar ben hidrats.

El Club Natació Granollers fa una crida a la col•laboració en aquesta campanya a càrrec del Banc de Sang i Teixits, per poder donar assistència a tots els hospitals i clíniques de Catalunya.

Cada donant, a més a més, rebrà una invitació per a gaudir d’un dia de les instal•lacions del Club Natació Granollers.. Si vols conèixer més detalls sobre les donacions de sang pots consultar aquest enllaç