La directora esportiva de la secció de gimnàstica artística masculina i femenina, i també entrenadora del Club Natació Granollers, Aurora Morata, ha estat proposada per la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Granollers per a ser distingida amb la Medalla de la Ciutat, per impulsar i fer créixer aquest esport a la ciutat, durant els seus prop de 40 de dedicació al CNG.

Amb aquesta distinció també es vol reconèixer la seva trajectòria esportiva, que va tenir el seu punt més àlgid als Jocs Olímpics de Moscou, on va assolir la 25a posició i va contribuir a què la gimnàstica espanyola obtingués la millor classificació de la història fins aleshores. Un any abans, a més a més, va ser campiona d’Espanya i va obtenir la medalla d’or als Jocs de la Mediterrània d’Split, entre els resultats més destacats del seu llarg palmarès. Per la seva passió i dedicació, el Club li va dedicar l’any passat la sala de gimnàstica artística, batejant-la amb el seu nom i cognom, en el seu honor.

Juntament amb Aurora Morata, també s’ha proposat a Mamadou Aliou Sylla, a títol pòstum, pel seu activisme social a favor dels drets humans exercit primer al seu país, el Senegal, i posteriorment, a Granollers. Consensuats els candidats a Medalles de la Ciutat 2019 per part de la Junta de Portaveus, l’expedient de concessió d’aquestes medalles es debatrà en el Ple del proper mes de novembre.