Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

Donada la nova situació epidemiològica i seguint les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Junta Directiva del Club Natació Granollers es veu obligada a ajornar l’Assemblea General Ordinària convocada pel proper dijous 23 de desembre, fins que la situació millori i sigui aconsellable poder-la realitzar amb màximes garanties de seguretat.

No ha estat fàcil aquesta decisió, però per prudència i responsabilitat, creiem que és el millor que podem fer, primer per seguretat de tots els socis i sòcies, així com també assegurar que, dins d’un entorn més favorable, hi pugui assistir el màxim de socis i sòcies sense que es vegin compromesos per la delicada situació del moment.

Queda, doncs, ajornada l’Assemblea sine die i supeditada a l’evolució de la pandèmia, mantenint l’ordre del dia i la documentació objecte de la reunió, quedant a disposició i a consulta per a tots els socis i sòcies.

Tot esperant comprensió davant d’aquesta decisió, i que aquesta pugui ser compartida per tots els socis i sòcies de l’entitat, desitgem poder retrobar-nos en Assemblea ben aviat.

Salutacions,

Junta Directiva
Club Natació Granollers