Si encara no t’has adherit al programa CapraboSport, fes-ho abans del 30 de juny i guanya un lot de productes del Club Natació Granollers.

Entre tots els que ja són membres de CapraboSport i els que us feu abans que finalitzi el mes, sortejarem un lot, que es compon d’una samarreta tècnica, un sac/motxilla, un casquet de bany i un clauer del Club. El sorteig es realitzarà l’1 de juliol, donant a conèixer el guanyador a través de la web del club i les xarxes socials.

Vols participar en el sorteig? És molt fàcil, només has de facilitar-nos les teves dades, omplint el següent qüestionari, amb el qual t’adheriràs al programa CapraboSport, pel qual Caprabo es compromet a retornar al Club el 4% de les compres realitzades amb la targeta El Meu Club Caprabo als seus establiments o a través de capraboacasa.com. Els diners recaptats aniran destinats a finançar projectes esportius del Club. Coneix més sobre el programa CapraboSport.

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

Enviant aquest formulari, estàs participant tant al sorteig com en el Programa CapraboSport. No obstant i per tal de formalitzar la teva adhesió al Programa, recorda passar pel Centre d’Atenció al Client per a signar el formulari que tindran preparat amb totes les dades que ens acabes de facilitar. Moltes gràcies.