Si has vingut al Club aquesta setmana, hauràs vist que s’ha iniciat l’enderroc de les piscines 1 i 2.

 Unes piscines que durant 50 anys han estat obertes a la ciutat i que ha vist passar generacions de famílies que han gaudit del bany i el nedo de les que van ser les primeres piscines cobertes de Granollers… molts hem après a nedar amb l’escola o amb els cursets de natació, d’altres hem entrenat i hem pogut competir… i hem celebrat diferents activitats i campionats, omplint les grades per gaudir dels nostres esports aquàtics que tan estimem.

I ens il·lusiona saber que tornarem a recuperar l’activitat en aquest espai, amb el projecte de rehabilitació i millora de la piscina P1 i P2, amb el que aconseguirem, a més a més, guanyar en instal·lacions, en comoditat d’ús, en serveis… per a què tots i totes podem tornar-ne a gaudir.

Ja et vam dir, però, que com en totes les obres hem d’assumir afectacions en el dia a dia. És el cas de la sala 3 de fitness que ja està inhabilitada, i on totes les activitats activitats programades han estat reubicades per a què puguin seguir desenvolupant-se amb normalitat. No obstant això, ens trobem amb el factor meteorològic, que ens obligarà a què les activitats projectades a l’exterior hagin de ser anul·lades en cas de pluja. Per aquest motiu preguem que quan reservis una activitat, et fixis en quin espai es realitzarà i, si és a l’exterior, comprovis la climatologia… si tens dubtes sobre si aquella classe es realitzarà degut al temps, consulta-ho amb el Centre d’Atenció Soci. I recorda que els nostres tècnics sempre estan a disposició per a assessorar-te i proposar-te rutines alternatives.

Agraint la teva comprensió davant d’aquesta situació, esperem que comparteixis amb nosaltres la il·lusió per aquest projecte.

 Atentament,

 

Junta Directiva
Club Natació Granollers