La 22a edició del Campus de Nadal del Club Natació Granollers enguany parlarà anglès. I és fruit del conveni de col·laboració que s’ha signat entre CNG, per part del president Eduard Escandell, i la prestigiosa escola d’idiomes situada a Granollers Cambridge School, de la ma de la seva directora general Sarah Edge. Un acord amb el què, per primera vegada, s’introduirà la llengua anglesa en activitats realitzades al Campus.

Un Campus de Nadal que estarà obert del 23 de desembre de 2019 al 7 de gener de 2020, on a banda de la vessant esportiva amb el curset de natació diari de natació i jocs multiesportius, dirigit per monitors titulars i experimentats del CNG, enguany centrarà la seva vessant més educativa i creativa a tallers i activitats lúdiques on la llengua vehicular serà l’anglès, i que estarà dirigit per un professor d’anglès de HAPPY ENGLISH, la branca d’anglès extraescolar de Cambridge School.

En el marc del conveni signat i amb la voluntat d’ambdues entitats a promoure l’àmbit associatiu de la ciutat com a eina d’implicació i participació, també es contempla altres accions per oferir condicions especials tant a socis com treballadors del Club per accedir a Cambridge School.