Les prop de 140 nedadores de natació artística del Club Natació Granollers protagonitzaran aquest dissabte 21 de desembre una de les aventures més màgiques d’aquest Nadal. Serà en l’Espectacle que tindrà lloc a la piscina 3 de l’entitat, i que estarà basat en la trepidant història de la pel·lícula d’animació nominada a tres Òscar, ‘Polar Express’.

En doble sessió (17:30h i 19:30h) els espectadors pujaran al tren ‘Polar Express’ en un viatge ple de llum, música i colors amb les impressionants coreografies de tots els equips de natació artística que faran les delícies del públic. A més a més, es comptarà amb l’actuació estel·lar d’Abril Conesa i Mireia Hernández, nedadores del Club i membres de la selecció espanyola absoluta, i l’esperada coreografia del nou equip màster del CNG, que s’estrenarà en aquest espectacle.

Les entrades per a l’exhibició (6,10€, entrada gratuïta als menors de 8 anys) es poden adquirir de manera online. Adquireix la teva entrada a l’Espectacle de Nadal de Natació Artística.