Un cop tancades les inscripcions d’una de les proves anuals més esperades que organitza el Club Natació Granollers, seran 8 els equips que prendran part de les 12 Hores Swimming&Cycling by Quorum. Es tracta d’una competició que tindrà lloc aquest dissabte 8 de juny, a partir de les 9h, en la què els equips (integrats entre 6 i 10 persones) lluitaran per ser els primers en completar 12 hores d’esport, combinant dues disciplines: la natació en piscina descoberta de 50 metres, i el ciclisme sobre bicicletes de cycling que se situaran a la zona exterior de la instal·lació.

D’aquesta manera, guanyarà l’equip que acumuli més metres de swimming i cycling (equivalència de 1.5000 metres/hora) al final de les 12h de competició. Una de les condicions més rellevants de la prova és que cada equip haurà de realitzar un mínim de 4 hores de cada disciplina, la resta d’hores es podran completar indiferentment fent cycling o nedant; i que cada equip haurà de tenir un mínim de 3 persones practicant la mateixa disciplina a la vegada.

Es tracta d’una competició que sempre ha generat molt d’interès i enguany arriba a la seva quarta edició de la mà de Quorum, patrocinador principal.