Destacada actuació de les nedadores del Club Natació Granollers, Saioa Nogales i Aitana Navarro, amb l’equip espanyol aleví que, de l’11 al 15 de desembre han participat a la competició internacional Russian Matryoshka, celebrada a Chekov. Les granollerines, que han format duet, han aconseguit un meritori 5è lloc en la classificació internacional.

Tanmateix, Navarro ha participat en la competició de solos, aconseguit una 9a posició, així com també en figures, classificant-se en 80a posició d’un total de 253 esportistes. Nogales també ha participat en figures, on ha assolit el 62è lloc.

Un molt bon paper de les nedadores del CNG que han representat l’equip espanyol aleví i que ha tingut l’oportunitat, a més a més, de veure i aprendre de ben a prop de les russes, que disposen de la millor cantera mundial. Com també ha gaudit de l’experiència la tècnica del CNG, Cristina Salvador, que estava convocada per la Real Federación Española de Natación (RFEN) per a formar part de l’equip tècnic de la selecció aleví, qui s’emporta endemés un bon aprenentatge de les esportistes russes.