Bona participació del Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina que es va celebrar del 3 al 7 de desembre a Pamplona, on es va pogut pujar fins a 4 ocasions al podi estatal.

A nivell individual, es van aconseguir tres subtítols estatals en  categoria de Base: Hugo Avila es va proclamar subcampió d’Espanya en terra de la categoria B1, fent 7è de la general; en B5, Astrid Valls també va ser subcampiona en terra, i 33a de la general; mentre que Rut Soler, en B6, va fer-se amb la plata a salt i amb una 29a posició a la general. Per equips, bronze pel B6, integrat per Alejandro González (6è a la general), Abel Samper (10è de la general) i Gabriel Samper (16è a la general).

També en Base, destacar la 14a posició d’Unai Fernández; el meritori 13è lloc de Paula Belisco en el seu primer Campionat d’Espanya de B2;  i la 108a de Maia Burgos a B5.

A la màxima categoria, Via Olímpica, Joana Sarrate i Marina Esteban van fer la 23a i 24a posició a la general de VO10 respectivament. Malauradament, Carlota García, a VO9, va haver d’abandonar la competició per lesió.