Diumenge 26 de novembre, un total de 300 inscrits/es van participar en la V edició de la CNG4Camins en benefici d’Associació Esportiva Ramassà i el projecte de futbol femení inclusiu per a noies nounvingudes, sol·licitants d’asil i refugiades, que té com a objectiu facilitar la integració al territori català de les participants utilitzant l’activitat física i la pràctica esportiva.

Els Diables de Granollers van ser els encarregats de donar el tret de sortida a les dues curses d’adults, la 6K i la 14K; i a la gran novetat d’aquest any, La Marxa solidària, al pavelló de Can Bassa; després del tall de la cinta liderat pel president del Club Natació Granollers, Toni Gili, i Francesc Arolas, regidor de Medi ambient, Salut pública, Atenció ciutadana i Transparència de Granollers.

A la prova més exigent, la Trail Race -de 14km i +240m de desnivell-, hi van prendre part 172 corredors/es. Bernat Bertran va aconseguir la primera posició amb un temps de 52:06; el segon, Joan Carrasco, amb un temps de 53:43, i Sergi Palau, amb un resultat de 54:39 va quedar tercer; pel que fa a la categoria femenina, es va imposar, Cristina Alvarez, amb una marca d’1:01:00, amb un minut de diferència respecte a la segona, Marta Romero, qui l’any passat va quedar tercera amb la mateixa marca 01:02:36, i Andrea Espinosa amb un temps de 01:04:00, va quedar tercera. A l’Speed Race –6 km amb +100m de desnivell- hi van participar un total de 74 corredors i corredores amb Marc Merino revalidant la primera posició de l’any passat, amb un temps de 21:37; i en la categoria femenina, la Judith Verdaguer va liderar amb una marca de 29:44; David Delgado (23:33), i Sonia Matas (30:35), segons; i Esteban Moreno (24:59), i Isabel Coll (32:13) van fer el tercer lloc.

Prèviament a les curses d’adults, van tenir lloc: les curses infantils de caràcter lúdic, amb dos recorreguts segons edat: la Mini Race -de 1,5km i +10m de desnivell- per a nens i nenes de 8 a 10 anys; i la Kids Race -de 3km i +40m de desnivell- per a nens i nenes d’11 a 13 anys; amb recorregut circular per pista, la vintena de participants van gaudir del que és fer un petit trail.

Avituallaments, bossa del corredor amb samarreta tècnica, entrepà de botifarra, una panera sortejada per Herbes del Portalet, i música… van completar una gran jornada esportiva i solidària.