Fins a 20 nedadors del Club Natació Granollers han aconseguit entrar a la segona i última  fase del Campionat de Catalunya, que tindrà lloc a Barcelona del 9 al 12 de desembre, on el Club Natació Granollers lluitarà per estar a dalt del podi català de les categories infantil i júnior. Seran 10 nedadors infantils i 10 júniors, alguns classificats directament per a la Segona Fase, i d’altres que van aconseguir fer-ho en  la Primera Fase  (classificatòria) que va tenir lloc els dies 4 i 5 de desembre, a Sabadell.

I en aquesta Primera Fase, en categoria infantil, van classificar-se Joel del Río en les proves de 50  braça i 400 estils, en acabar en  2a i  5a posició, respectivament; Clàudia Mangas, en ser 1a als 200 papallona i 3a en 400 estils; i Alexia Vieira, 2a en 50 lliures i 50 papallona, i 3a en 100 papallona. En categoria  júnior, Eric Fernandez, després de ser 1r en 400 estils; Roger Mataró per la 3a posició en 200 lliures i en 200 estils; Aina Martinez per ser 4a als 200 braça; i Eros Saldaña, 2n 100 braça i 3r en 200 braça.

La resta de participants, tot i no classificar-se per a la final, van aconseguir, a nivell general, bones marques personals.