Gran començament en aquesta segona volta per al Club Natació Granollers, amb el partit disputat el passat dissabte 23 de gener a Saragossa, a la piscina de l’Hélios. El CNG va aconseguir una valuosa victòria en el primer xoc d’aquesta temporada amb l’equip aragonès, ja que s’està pendent de nova data per a celebrar el partit d’anada, aplaçat en dues ocasions per positiu de l’Hélios, primer, i per impossibilitat de desplaçar-se a Granollers pel temporal Filomena, després.

Bona feina dels granollerins a Saragossa, en un partit molt dur, amb l’equip local jugant al límit i posant entre les cordes als de Bruder en més d’una ocasió. El CNG, que es va desmarcar al primer quart, va perdre el domini abans dels descans, degut a falta de concentració en el joc defensiu que va portar l’Helios a empatar el matx a 9 gols. A la represa, els visitants van tornar a agafar el timó i amb encert a l’atac, tant en les superioritats com en igualtat, i amb una defensa ben armada, es van poder endur aquesta victòria ben treballada.

Una important victòria per 13 a 16 que fa mantenir el Granollers a la part alta de la classificació, provisionalment a la segona posició, amb 13 punts i  un partit més que el líder, el CN Rubí, amb 18 punts, i l’UE Horta, tercer amb 12 punts. A aquest grup capdavanter, el segueixen el Colegio Brans amb 8 punts i l’Hélios amb 6 punts, ambdós amb 7 partits disputats com el CNG.

El Granollers s’enfrontarà al AR Concepción Ciudad Lineal, 6è classificat amb 6 punts, però només amb 4 partits disputats. Serà el proper dissabte 6 de febrer a les 16:15h a la piscina del CNG, que els granollerins rebran els madrilenys, a qui van guanyar per la mínima en el partit d’anada.

Helios 13 – Granollers 16
Parcials:
3-5, 6-4, 1-3, 3-4
Gols: Josep Colominas (5), Sergi Gimeno (3), Daniel López (2), Joel Bertran (2), Carlos Riesco (1), Marc Tarrés (1), Josep Puig (1), i Gerard Troyano (1).