Per cinquè any consecutiu, el Club Natació Granollers col•labora amb La Marató de TV3, però enguany ho fa sumant esforços amb el club El Món Adventure, que organitza el proper 14 de desembre la tercera edició de la Trencacames a favor d’aquesta causa solidària. En aquest sentit, el Club, no només ajudarà a difondre i aconseguir més inscripcions per aquesta cursa benèfica, sinó que organitzarà activitats de suport per a recaptar fons per La Marató de TV3, que aquest any va destinada a les malalties del cor.

A les 10:15h, un cop s’hagi donat el tret de sortida a les curses de 15km i de 7,5km des del pavelló de Can Bassa, el Club organitzarà en el mateix recinte esportiu una màster de Zumba Familiar, obert a tothom, i pensat especialment per als acompanyants dels participants de la Trencacames. La inscripció són 5 euros (que serà el donatiu per a La Marató) i inclou, a més a més, botifarrada i begudes, servei de vestidor i guarda-roba. Per a participar a aquesta activitat solidària, cal formalitzar la inscripció directament al Club Natació Granollers.

Com a activitat complementària a la cursa, a les 11:30h al mateix pavelló, el Club realitzarà una classe d’estiraments i hipopressius de 30 minuts per a tots què hagin finalitzat la cursa. Per aquesta activitat no cal fer inscripció.

Informa’t de com participar en aquesta edició de la cursa solidària de muntanya Trencacames.