A falta de 4 jornades per al final de la lliga, l’equip absolut del Club Natació Granollers ha aconseguit assegurar-se la Primera Divisió Estatal Absoluta, després de guanyar el WP Sevilla a casa, en el partit que es va celebrar el passat dissabte 23 de març. Una victòria amb la que certifiquen matemàticament la permanència a la categoria i que, acabada la 18a jornada lliga, situen al Granollers en setè lloc de la classificació, amb un total de 26 punts.

La pressió per assegurar-la la categoria davant el Sevilla -penúltim classificat-, va fer que els granollerins sortissin angoixats a la piscina. Gràcies, però, a la bona defensa desplegada, es van poder compensar les inseguretats en atac, arribant al descans amb un marcador favorable de 2-1. A la represa, els de Pablo Quattrocchio van recuperar la confiança, el que els va permetre entrar de ple en el partit, materialitzant de cara a porteria aconseguint més que una victòria per 9-4.

D’aquesta manera, el proper cap de setmana els absoluts descansen amb la tranquil·litat de continuar a 1a Divisió un any més, i es prepararan per afrontar el difícil partit a casa del Molins de Rei, 2n classificat amb 41 punts.