La nedadora del Club Natació Granollers, Ariadna Pujadas, ha pujat fins a tres ocasions al podi del Campionat de Catalunya d’Estiu Aleví, celebrat del 25 al 27 de juny a les piscines Bernat Picornell de Barcelona. Un títol i dos subtítols ha estat el balanç la nedadora aleví, que s’ha fet un lloc entre les millors nedadores catalanes del moment.

Medalla d’or i, per tant, campiona de Catalunya per Pujadas als 100 papallona, aconseguint en la prova dels 200 papallona fer-se amb el subcampionat català. Medalla de plata també als 100 lliures del Català Aleví i un destacat 4t lloc als 200 lliures.

La representació del CNG a la competició catalana també va venir de la mà de nedadors i nedadores que van fer un gran paper, aconseguint ser finalistes com Joel del Río, 4t als 100 braça, 5è als 200 estils i 8è als 200 lliures i 200 braça; Martina Padilla, 5a als 400 lliures i 8a als 200 estils; Àlex Garcia, 7a als 1.500 lliures; Biel Gasol, 9è als 200 esquena; i Paula Mosquera, 4a als 400 lliures.  I als relleus, un 6è lloc pel 4×200 lliures (Alex Garcia, Ton Remolà, Xan Garcia, Joel Del Rio), 4x100estils (Arian Nuevo, Joel Del Río, Ton Remolà, Alex Garcia) i 4×200 lliures (Martina Padilla, Irina Diaz, Carlota Del Rio, Ariadna Pujadas); i 10è lloc pel 4×100 estils (Irina Diaz, Martina Padilla, Ariadna Pujadas, Carlota Del Rio) i 4×100 lliures (Paula Mosquera, Ariadna Pujadas, Martina Padilla, Irina Diaz).

De l’actuació dels alevins, el CNG va finalitzar el Campionat en 9a posició al rànquing de clubs d’un total de 70 clubs participants. “Estem molt satisfets amb els resultats obtinguts”, comenta el director esportiu de la secció, Jaume Relats, per a qui “els nostres nedadors i nedadores van poder gaudir d’una competició emocionant on es van poder assolir els objectius plantejats a la temporada”. A més a més, ha estat el primer campionat aleví per molts nedadors, ja que la temporada passada no es van poder fer per la pandèmia, pel què “pels esportistes ha estat important competir per agafar experiència, i pels entrenadors per veure si s’han assolit els objectius i per seguir treballant per corregir possibles errors”.

Un campionat, sens dubte, important per a la categoria, que tanca el calendari esportiu català amb molt bons resultats i excel·lent projecció de futur.