Les gimnastes de Base 6 estaven esperant amb candeletes el seu torn per competir. I el passat 24 de març, després d’un any d’aturada per la pandèmia, van poder fer-ho de manera virtual, en la primera fase de la Lliga Catalana. Els resultats, però, han hagut d’esperar a aquest cap de setmana, quan s’han fet públic oficialment.

El resultat més destacat ha vingut de l’actuació de Mariona Masjuan que, al nivell B6G ha aconseguit la medalla de plata. En la mateixa categoria, Júlia Martín s’ha classificat en 9è lloc. Pel que fa al B6P, Rut Soler i Judith Pons han fet la 25a i la 28a posició respectivament.

També de manera online, van poder començar la competició les gimnastes de Via Olímpica, màxima categoria de la gimnàstica, que van actuar el passat dimecres 7 d’abril al Club, mentre que les becades al Centre d’Alt Rendiment, Helena Lucas i Berta Pujadas, van fer-ho divendres 9 d’abril. Ara, es resta a l’espera de conèixer la classificació d’aquesta primera cita de la temporada.