Les gimnastes del Club Natació Granollers que militen a la màxima categoria de la Lliga Iberdola, la 1a Divisió, van superar, del 8 al 10 de febrer, la 1a Fase de la competició, que va tenir a Salt. El CNG va debutar en aquesta competició absoluta de nivell estatal, classificant-se en 8è lloc.

El CNG va sumar 172.365 punts per sota del Terrassa, amb 178.534; i tot i que en aquesta primera cita el CNG va acabar últim de grup, lluitarà per escalar posicions en la 2a fase d’una Lliga amb equips veterans i tan potents com Egiba (Manresa), 1e de grup; Xelska (Palma de Mallorca), 2n; Les Moreres (Esplugues de Llobregat), 3r;  l’Hospitalet, 4t;  Salt, 5è; Los Cantos Alcorcón, 6è; Terrassa, 7è; i CNG, 8è.

L’equip del CNG està integrat per Berta Pujadas, Etna Abella, Helena Lucas, Andrea Villarroya, Alba Alguacil, Ona Perxachs i Marina Esteban. Un equip que ha acusat aquesta temporada la baixa de tres gimnastes sènior -que s’han retirat de la competició- , i que afronta aquesta Lliga amb un equip molt jove, però amb força i preparació com per a intentar assolir l’objectiu marcat: mantenir la categoria.