Són els i les gimnastes del Club Natació Granollers davant dels quals s’emmirallen tots els integrants de la secció de gimnàstica artística, tant masculina com femenina, del CNG. Són els referents de la gimnàstica granollerina. Són els que en una temporada tant complicada com aquesta no han defallit en esforç i compromís per seguir sumant èxits esportius i fer el Club augmenti el seu palmarès i el seu prestigi llaurat en aquesta modalitat esportiva.

Per aquest motiu, el CNG ha celebrat aquest matí de dijous 8 de juliol, a la sala de gimnàstica ‘Aurora Morata’ un reconeixement als gimnastes que han participat als darrers Campionats d’Espanya, amb la descoberta del ‘mural de campions’ on s’homenatja els gimnastes Abel  i Gabriel Samper, Eduard Serrano, Marina Esteban, Ona Perxachs, Carlota Garcia, Joana Sarrate, Mariona Masjoan i Rut Soler, a més a més dels entrenadors Limin Jia, Elisabet Valle i Anna Parera.

Tanmateix s’ha dut a terme el reconeixement a l’equip de femenina integrat per Berta Pujadas, Helena Lucas, Carlota Garcia, Joana Sarrate, i Marina Esteban que, juntament amb la seva entrenadora Elisabet Valle, han aconseguit l’ascens a la 1a Divisió de la lliga estatal Iberdrola.

L’acte ha comptat amb la presència del president del Club Eduard Escandell, i la vicepresidenta 2a, Anna Rusiñol i membres del Consell de Direcció encapçalat pel director executiu, Jordi Mas, a més a més de l’staff tècnic de la gimnàstica que lidera la directora esportiva de la secció, Aurora Morata.