Primera competició de caràcter estatal per als nedadors del Club Natació Granollers, que del 20 al 22 de novembre, estaran a Castelló per a participar al Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern, que es desenvoluparà amb estrictes protocols de seguretat per la pandèmia. Una competició en la què hi nedaran quatre nedadors granollerins, que estan disposats a donar el màxim a una de les cites més important d’aquesta temporada marcada per la Covid-19.

D’aquesta manera, Palmira Chaparro nedarà els 800 lliures i 200 papallona; Estel Xuan Galo, també participarà als 200 papallona; Alba Garcia ho farà als 50 esquena; i el bracista Fernando Morillas nedarà totes les proves de la seva modalitat (50, 100 i 200 braça). Uns nedadors que han accedit a aquesta competició per estar entre les 12 millors marques d’aquestes proves.

Degut a les restriccions al sector esportiu a Catalunya, els del CNG arriben a aquest Campionat amb manca de rodatge en competició i amb una preparació que ha hagut de ser adaptada a les limitacions establertes en cada moment. No obstant això, compten amb la motivació i la millor predisposició per afrontar aquesta competició, que es desenvoluparà en piscina curta (25 metres) i on pretenen fer un bon paper quant a millors marques.

Un Campionat d’Espanya Absolut on hi participaran un total de 303 nedadores i nedadors, procedents de 79 clubs de diferents punts de l’Estat, i que serà retransmès per streaming