La Real Federación Española de Natación (RFEN) ha atorgat la medalla extraordinària al mèrit esportiu a quatre esportistes del Club Natació Granollers: les tres sincronistes que van participar al Campionat d’Europa Absolut, i al jugador de waterpolo del Mundial Sub-18. Una distinció que premia aquells esportistes pel seu historial i mèrits durant la temporada 2013-14.

En el marc de la VI Gala de la RFEN, que va tenir lloc divendres 10 d’octubre a la seu del Comitè Olímpic Espanyol a Madrid, van rebre el reconeixement les sincronistes Cristina Salvador, Meritxell Mas i Cecilia Jiménez, per la medalla de plata al combo i el bronze a l’equip del Campionat d’Europa Absolut, que va tenir lloc a Berlín. Tanmateix, la seleccionadora de l’equip absolut, Esther Jaumà, ex directora esportiva del Club Natació Granollers, va rebre el premi de reconeixement esportiu, com a tècnica que “ha contribuït a la consecució del màxim títol en Campionats d’Europa Absoluts”.

A més a més, Meritxell Mas va rebre la medalla de serveis distingit a esportistes per actuacions internacionals. Per les seves 30 actuacions, Mas va recollir la medalla en la categoria de bronze.

En el transcurs d’aquesta temporada, el waterpolista, Agustí Pericas, també rebrà la medalla extraordinària al mèrit esportiu per la plata aconseguida al Campionat del Món sub-18, a Istanbul. Pericas és el primer waterpolista internacional del Club, participant al Campionat del Món Juvenil i aconseguint medalla.

Gala RFEN 2014

Cristina Salvador, Txell Mas i Ceci Jiménez, a la Gala de la Real Federación Española de Natación

Agustí Pericas amb medalla mundial sub18 2014 waterpolo

Agustí Pericas amb la medalla del Mundial Sub-18