Les gimnastes del Club Natació Granollers que competeixen a la màxima categoria de la gimnàstica, Via Olímpica, s’han estrenat a la Copa Catalunya, després de disputar la 1a Fase que va tenir lloc els dies 22 i 23 de febrer a Manresa. Amb dos esportistes al nivell VO9 i dues més al VO10, la més alta, el CNG va superar satisfactòriament aquesta primera cita de la temporada.

Al VO10, Andrea Villarroya va fer-se amb el 9è lloc, destacant a la barra d’equilibri on es va classificar en 5è lloc. Per la seva banda, Marina Esteban va aconseguir el 10è lloc, amb la seva millor nota a salt de poltre, on va fer-se amb la 5a posició.

Al VO9, Ona Perxachs va assolir la 10a posició, amb cinquens llocs tant a salt de poltre i barra d’equilibri; mentre que la seva companya Carlota Garcia va classificar-se en 14è lloc, amb una cinquena posició a terra.