El Club Natació Granollers va tornar a copar la part alta de la classificació de la Lliga de Figures Aleví i Infantil que va celebrar la 4a i última jornada de la temporada, el passat 7 de maig a Manresa.

En infantil, posició de podi per a Carla Lorenzo, que va fer el 2n lloc, mentre que 7 de les seves companyes van poder classificar-se entre les 20 primeres d’entre un total de 106 participants: Aitana Navarro, 4a; Saioa Nogales, 8a; Carla Roiz, 9a; Jana Francisco, 13a; Ona Soy, 12a; i Olivia Rodríguez, 18a

Pel que fa a la categoria aleví, d’un total de 114 nedadores, va destacar Martina Garcia en la 3a posició, i en el Top 20: Arlet Arnan, 6a; Sílvia Llorens, 10a; Emma Sobrino, 15a; Sara Cortes, 16a;  Eire Díaz, 18a.

Ara es resta a l’espera per a conèixer la classificació final de la Lliga de Figures, que s’obtindrà de la suma de les 4 jornades, aconseguint medalla les tres primeres esportistes amb major puntuació de cada categoria.