Laia Cot Amezcua

32 anys – Granollers

Anys com a sòcia: 2 anys. Tot i que em vaig apuntar per primera vegada quan tenia 19 anys, per circumstàncies de la vida, m’he hagut d’esborrar i tornar a apuntar un parell de vegades.

Quines activitats realitzes al Club?
M’agrada fer tot tipus d’activitats dirigides: spinning, body pump, hit, glutis, power trainning i ioga. Durant els últims mesos he estat realitzant el programa “Entrena’t per la Mitja” i “Entrena’t per la Marató” i ara estic fent el curs d’hipopressius els dijous als matins. Properament m’agradaria apuntar-me a algun curset de natació pensant en fer alguna triatló d’aquí a uns anys.

Quin és el teu objectiu?
Principalment el meu objectiu és passar-m’ho bé fent esport i em va bé per desconnectar una estona de les presses del dia a dia.

Tot i així, aquest any el meu repte personal ha estat preparar-me per la Marató de Barcelona, la qual correré el proper 11 de març juntament amb altres companys del Club.

Què és el que més et motiva quan vens al Club?
L’ambient que hi ha, tant amb els monitors com amb els companys. Al Club he fet bones amistats que fan que el dia que t’entra la mandra i penses en no anar, et punxen per a que et posis les bambes, agafis la motxilla, i vagis a suar una estona.

Què milloraries?
Milloraria els vestuaris, ja que crec que per a la quantitat de socis que som, s’han quedat justos.

Et defineixes…
Com em va dir una vegada en Jose [tècnic del Club] durant un dels entrenaments per la Mitja, sóc com una formigueta que va fent cada dia una mica, sense pressa però sense pausa. Sóc constant en tot allò que faig i si em proposo algun repte, m’hi fico amb totes per aconseguir-ho. No sóc gaire competitiva, però m’esforço per millor i aconseguir “la meva millor versió”.