Carlos Rojas Guillén

47 anys – Granollers

Anys com a sòcia: 40 anys com a soci.

Quines activitats realitzes al Club?
Fins als 28 anys vaig ser esportista del club, primer com nedador i després com a jugador del waterpolo. Quan vaig deixar de competir vaig seguir venint sobretot a nedar. Des de fa uns anys faig algunes activitats dirigides com spinning i body pump i també aprofitem molt la piscina exterior a l’estiu amb la família. He participat dues vegades al programa “Entrena’t per la Mitja” i aquest any també a “Entrena’t per la Marató” i ara estic fent el programa “Entrena’t per la Marnatón”.

Quin és el teu objectiu?
Aquest any he aconseguit fer la meva segona marató i ara vull fer algunes travesses al mar, però no tinc un objectiu clar. Sempre m’ha agradat fer esport i anar provant diferents proves esportives encara que el principal és que em trobo bé quan entreno regularment.

Què és el que més et motiva quan vens al Club?
Fa tants anys que vinc pel club que és part de la meva vida. Sempre m`ha agradat l’ambient i molts dels amics que tinc, els he fet a la piscina. Ara que faig més activitats dirigides, he conegut també als monitors i la veritat és que són gent amb molts coneixements i molt motivadors. Tant al programa de la Mitja com ara en el de la Marnatón, ens ho passem molt bé venint a entrenar amb un grup molt maco i ven dirigits.

Què milloraries?
La piscina exterior climatitzada és un luxe per un club. Però hauríem de millorar alguna cosa de l’accés durant l’hivern. Hem de facilitar la vida als esportistes que entrenen cada tarda o nit a fora i passen molt fred per entrar o sortir de l’aigua. També posaria algun lloc on poder deixar la xarxa amb el material d’entrenar i un lloc a on no es mullin les bosses o tovalloles quan plou.

Et defineixes…
M’agrada la frase de “No sé on és el límit però sí que sé on no està”. Jo no la utilitzo gaire perquè no busco els meus límits, però la considero molt motivadora i és cert que quan he fet alguna prova de resistència, que fa anys ni m’ho hagués plantejat, li trobo el sentit i ara ja conec més llocs on sé que no està el meu límit.