Albert Jose Gonzalvo

37 anys – Parets del Vallès

Anys com a soci: 5 anys com a soci.

Quines activitats realitzes al Club?
Natació ja que en tenir 3 piscines i una d’elles de 50mts sempre hi ha carrers lliures per poder fer el teu entrenament sense molestar als demés usuaris, i gimnàs per al treball de força i prevenció de lesions, i de tant en tant alguna classe dirigida. L’IronMan de Hawaii és a l’octubre i ara estaré fins agost fent 2 sessions mínimes de força màxima al gimnàs per guanyar força per al tram de bici i corre, i a la mateixa vegada prevenir lesions degut al gran volum de treball tant en corre com en bici. Ara que és estiu aniré combinant sessions de natació al mar, com al club a la piscina  de 50mt per treball més específic.

Quin és el teu objectiu?
L’objectiu principal per a l’IM de Hawaii es disfrutar-lo i viure l’ambient de la meca del triatló, tant dels dies previs com durant la cursa, viure-ho tot al 100% ja que no crec que pugui tornar a repetir. És un gran esforç econòmic per la meva família, perquè anem la meva dona i els 2 nens… també és una manera de compensar-los de tot l’esforç que fan per a què jo pugui entrenar i facilitar-me les coses, sobretot la meva dona Sonia que sense ella no podria aconseguir arribar fins on he arribat. Com a objectiu més secundari m’agradaria arribar amb un estat de forma igual o millor que vaig arribar a l’abril per a l’IM de Sudàfrica i poder treure en cursa tots els entrenaments realitzats. Hawaii és un dels IM més durs que hi ha tant per la natació que és sense neoprè, la bici molt de vent i calor, i el córrer molta humitat. No podria dir quin temps podria fer però intentaré venir amb un sub 10h!

Què és el que més et motiva quan vens al Club?
El que més valoro del Club és l’ambient i la gent que hi va, tant el monitors com els usuaris que jo em relaciono, que és gent que et fa estar a gust, amables, amb els que pots compartir entrenaments, coneixements, experiències, etc.  I per mi això és el més important, que on vagi estigui a gust. Per mi és més important que les instal·lacions, tot i que del CNG no ens podem queixar res de les instal·lacions que tenim… grans,  complertes, netes, sense massificacions…

Què milloraries?
Del CNG hi ha poques coses per millorar i una d’elles ho acaben de fer, que és obrir la piscina de 50 metres més aviat per a què la puguem utilitzar. Això per a mi ha estat un gran pas que molta gent ho valora. I amb la millora de la sala de peses que estan fent, estarà genial.

Et defineixes…
Em defineixo com una persona que li apassiona tot el que estigui relacionat amb l’esport. Amb el tema personal, diria que sóc molt constant i compromès amb els objectius que em marco… també tinc dies de males sensacions i de engegar-ho tot, però que ràpidament intento centrar-me i tornar a la rutina. Sóc molt metòdic a la hora d’entrenar i compleixo els entrenaments i la dieta al 100%, sinó no ho faig. No m’agrada fer les coses a mitges i a vegades això també és perjudicial per mi, ja que no sé fer curses per disfrutar a la vegada que competir, és a dir, no faria mai una cursa si sé que físicament no puc donar el màxim de mi. Intento saber on són els meus límits i ser realista amb mi mateix, tocant de peus a terra i sabent fins a on puc arribar; tot això ho he après amb l’experiència. A vegades entrenar dur no et garanteix el teu millor resultat en una prova, però et permetrà arribar amb les millors condicions físiques i psicològiques. Per a mi, anar al IM de Hawaii no és més que un premi a l’esforç de tot un any després de realitzar centenars d’entrenaments durant milers de km o hores, així com sacrificis familiars i mil combinacions per tirar endavant la família  amb 2 nens, el treball  i els entrenaments.