Festival de medalles al Campionat de Catalunya de Promoció i Nivells de Gimnàstica Artística Masculina, que va tenir lloc l’1 de juliol a Vic. L’excel·lent actuació dels gimnastes del Club Natació Granollers van permetre aconseguir fins a 41 medalles: 10 d’or, 16 de plata i 15 de bronze.

En màxima categoria de Nivells, al N9, Eduard Méndez es va proclamar subcampió de Catalunya, després de classificar-se en segon lloc a la general i aconseguir, per aparells, l’or a terra i barra fixa, plata en anelles i bronze al poltre amb arcs i paral·leles.

Al N4, Aitor Rama es va alçar com a campió de Catalunya, amb medalles a tots els aparells: or a la barra; plata a les paral·leles i salt de poltre; i bronze al poltre amb arcs, anelles i terra. A més a més, Alejandro González, bronze a la general, va penjar-se també la medalla d’or al salt i la plata a terra. Ambdós gimnastes, formant equip amb Max Pedrola (5è de la general) van aconseguir el subcampionat de la categoria per equips.

Pel que fa al N3, Abel Samper es va fer amb el subtítol català, i amb les medalles d’or a la barra i salt, i la plata a les paral·leles. Joel Fernández, bronze a la general, també es va penjar l’or pel seu exercici de terra, una doble plata pel salt i la barra fixa, i el bronze per les anelles. Per equips, els germans Samper (Abel i Gabriel) i Fernández, van pujar al segon esglaó del podi de N3.

Quant al N2, Unai Fernández és l’actual subcampió de Catalunya de la categoria, amb medalla de plata a paral·leles i bronze a terra, poltre amb arcs, anelles i barra fixa. Tom Remola també va penjar medalla, la de plata a la barra fixa.

A la competició de Promoció, bronze per l’equip P2, integrat per Pau Vila, Oriol Guerrero, Pol Vicens i Albert Boixedera. I pel que fa a P1, plata per l’equip integrat per Kirian Mesas (bronze amb poltre amb arcs), Valentí Noguera, Marc Armengol (plata en anelles i bronze en paral·leles), Pep Masjuan i Eduard Serrano (or en poltre amb arcs). A més a més, Pau Clapera va fer-se amb la medalla de plata a la barra fixa. Destacar, tanmateix que en aquesta categoria, l’equip P4 es va classificar en 5è lloc i el de P3 en 6è.