Degut al èxit obtingut durant 3 anys, arriba la 4a edició del Programa “Entrena’t per La Mitja 2019”. Aquest any augmentem les places degut a la incorporació d’un nou grup, el d’iniciació. Aquest grup anirà destinat a aquells que mai han corregut i volen preparar las cursa de 10k, mentre que els grups d’intermig i avançat buscaran una millora del rendiment per aconseguir les seves millors marques a la Mitja Marató de Granollers 2019.

Tots els grups realitzan 4 mesos d’entrenament amb una planificació específica segons nivells, on per segon any consecutiu s’incorpora una sessió presencial setmanal de força, aquest any al nou espai CrossHiit. L’objectiu del Club amb aquests grups és que tots els corredors arribin en el millor estat de forma possible i sense lesions al dia de La Mitja de Granollers.

Els entrenaments començaran el dia 23 d’octubre fins al 24 de febrer (dia de la cursa), en horari de 20:00h a 21:00h els dimarts, dijous i divendres, i el grup d’iniciació dilluns i dimecres. A partir del mes de desembre, els grups d’Intermig i Avançat sortiran els diumenges a les 9:00h.

El dijous dia 6 de setembre a les 20:00h es farà una reunió informativa per a tots aquells que es vulguin acabar de decidir i saber una mica més sobre el Programa.