L’objectiu principal era conèixer d’a prop la natació artística. I així ho van fer les 11 nenes que van participar a la Jornada Oberta que va tenir lloc el passat 9 d’octubre al Club Natació Granollers, que van poder gaudir d’una matinal amb activitats relacionades que els va permetre descobrir una modalitat esportiva que combina la natació, la gimnàstica i la dansa, i que proposa ballar dins de l’aigua al ritme de la música.

Les participants, d’entre 4 i 8 anys, van fer la seva primera incursió a la natació artística durant unes hores, de la mà de l’equip tècnic de l’entitat, que tants èxits han aconseguit pel Club a nivell català i estatal. A més a més, van poder veure en acció als grups de competició amb una exhibició que les va deixar bocabadades.

Una jornada que, a més a més, va voler transmetre els valors del Club i d’aquest esport ,que promou la cohesió, la disciplina, la companyonia, el treball en equip… La matinal, que es va desenvolupar amb les màximes garanties de seguretat i higiene front a la situació del moment, va estendre, a més a més,  la mà a que les participants que s’unissin al Club, formant part de la secció esportiva de l’entitat, referent a nivell català i espanyol.