S’han obert les inscripcions per a participar a la 17a edició del Campus de Nadal del Club Natació Granollers que, dirigit a nens i nenes de 3 a 11 anys, tindrà lloc del 24 de desembre al 7 de gener, coincidint amb les vacances escolars. En total, 7 dies d’esplai que inclou un curset intensiu de natació.

El Campus, que es caracteritza pel curset diari de natació dirigit per tècnics titulats i experimentats del Club, també portarà a terme manualitats manualitats i tallers educatius i creatius, activitats físiques i de psicomotricitat, jocs aquàtics a les piscines cobertes i esports d’equip, entre d’altres propostes.

L’horari del Campus és de matí 9h a 13h i migdia (que inclou el servei de menjador) de 13h a 15h. A més, el casal ofereix un servei d’acollida gratuït de 8:30h a 9h del matí.

Pel que fa a les tarifes, fa dos anys que es mantenen els preus i s’aplicaran descomptes pels fills dels socis. Les places són limitades i aquest any les opcions per inscriure’s es fan més flexibles, podent contractar els 7 dies de campus o per mesos (desembre o gener).