L’equip femení del Club Natació no acaba de sortir de l’espiral negativa en la que ha entrat. Amb la del passat dissabte 2 d’abril davant del Mataró, ja acumula 12 derrotes en una lliga de 1a Divisió catalana on li està costant aixecar cap. De moment, ocupa la part baixa amb 5 punts, aconseguits de les dues victòries i l’empatat al llarg d’aquesta dura temporada.

A casa, el CNG va tornar a perdre per un contundent 4-14, davant un Mataró que va trencar definitivament el partit al tercer quart. El matx va començar igualat, amb un 2-2 que es va desfer en arribar el descans (2-5). Amb un parcial de 1-7, les del Maresme es van posar amb un 3-12 difícil de remuntar. Derrota dolorosa per les granollerines, de la que intentaran recuperar-se pel proper partit, passat Setmana Santa.

Pel que fa als equips de base, destacar la victòria implacable del cadet davant l’Igualada per 32-1, i la del juvenil contra el Sant Feliu per 17-7. Derrotes per l’infantil mixt a Sabadell per 13-9 i del benjamí mixt al CN Barcelona per 4-3.