Un any més, el Club Natació Granollers s’uneix a la Fundació d’Ajuda Oncològica Oncovallès en la lluita contra el càncer, amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, que tindrà lloc dissabte 18 d’octubre. Sota el lema ‘Amb tot el meu cor’, el Club Natació Granollers ha preparat una masterclass esportiva amb l’objectiu d’animar a la gent a sortir al carrer i conscienciar-la sobre el càncer de mama i de la importància de la seva prevenció i del seu diagnòstic precoç.

Està demostrat que l’exercici pot jugar un paper molt important en la prevenció del càncer, pel què el Club Natació Granollers organitzarà una màster de Zumba amb la voluntat d’apropar aquesta realitat a la ciutadania. La sessió de ball tindrà lloc a la plaça de la Corona de Granollers, a les 18h del dissabte 18. Es tracta d’una màster dirigida per tècnics del Club, amb la què es convidarà als assistents a ballar les cançons de moda, a ritme de salsa, cúmbia, reggaeton, hip hop, dance…

A la Diada del 18 d’octubre, a la mateixa plaça hi hauran activitats durant tot el dia, des de taller de manualitats i maquillatge infantil, fins a tallers de reiki, psicodansa… i l’encesa d’espelmes, formant un gran llaç, que tindrà lloc a les 19h, un cop finalitzada la màster de Zumba.