Gran actuació de les gimnastes del Club Natació Granollers al Campionat de Catalunya, que es disputava en les categories de Base, Via Olímpica i Absoluta de Gimnàstica Artística Femenina, i que va tenir lloc els dies 30 de juny i 1 de juliol a Vic. Una competició on només hi accedien les 10 millors classificades de les tres fases disputades prèviament.

Lluna Casanova va fer doble podi. Va pujar al tercer esglaó del podi absolut per a recollir el bronze, així com també va pujar al primer esglaó de Via Olímpica 10 (màxim nivell) per a proclamar-se campiona de Catalunya en la seva categoria. Per la seva banda, Berta Pujadas, al VO 9, va classificar-se en 6è lloc, aconseguint una 9a posició en categoria absoluta. Al VO 7, Ona Perxachs va ser 5a; Ainara Martínez va fer el 8è lloc al VO 5; i Ariadna Pujadas, el 7è al VO 2.

Pel que fa a la categoria de Base, Lorena Fernández es va alçar com a campiona de Catalunya al 4G; Mari Masjuan, subcampiona al 4M; i Annabel Maymí, bronze al 6G. Destacar, per altra banda, la quarta posició d’Helena Ruiz al 7G; la 8a de Laura Peral al 5M; i la 9a de Rut Soler al 5P.