Excel·lent paper de les quatre nedadores del Club Natació Granollers que, convocades amb la selecció espanyola infantil, van disputar el Campionat d’Europa que va tenir lloc del 28 al 31 de juliol a Montceau Les Mines (França). Amb una actuació impecable en equip lliure, es van coronar campiones d’Europa. Però no va ser l’únic títol aconseguit per les joves granollerines, que van demostrar el seu gran talent en competició internacional, formant part d’una selecció on el CNG comptava amb màxima representació.

Amb Aitana Navarro, Carla Lorenzo, Saioa Nogales com a titulars, i amb Èrica Bosch com a reserva, l’equip lliure espanyol va aconseguir sumar  83.3333 punts, per davant de França, amb  82.8667; i Itàlia, amb 82.7667. Una rutina amb la que es van proclamar campiones d’Europa infantil.

Les quatre nedadores del CNG van ser titulars en la modalitat d’equip combinat, i van merèixer el subtítol d’Europa, amb una valoració de 83.0667, a tocar de l’or que finalment es va endur el combo italià per 83.1333; el tercer lloc va ser per Grècia amb 80.3667 punts.

I Carla Lorenzo, que va protagonitzar el solo, va brillar en penjar-se el bronze, tot compartint podi amb la nedadora francesa (primera) i la italiana (segona).

Les quatre granollerines han estat convocades, ara, per a participar a la concentració Pre-Mundial infantil que tindrà lloc del 2 al 7 d’agost a Sant Cugat, per a preparar el Campionat del Món que acollirà els Estats Units, del 10 al 14 d’agost.