Ja es van coronar com a reines d’Europa, i ara han tornat a casa com a reines del Món, després de tancar un excepcional Mundial júnior al Canadà, celebrat del 23 al 27 d’agost. I és que Valeria Parra, Regina Casino i Irene Garrido com a nedadores, i Muriel Escalé com a entrenadora responsable de l’equip espanyol, han tornat a brillar a nivell internacional, amb unes actuacions que les ha portat a conquerir el podi mundial de la categoria.

Les tres nedadores del Club Natació Granollers van formar part del Highlight que es va endur l’or -per davant d’Itàlia i Grècia-, i ho van aconseguir interpretant una coreografia creada pel Club. Doble victòria pel CNG, doncs, en aquesta modalitat. Però no va ser l’única medalla que van compartir les tres granollerines, que es van proclamar també subcampiones del món en combo, per sota del Japó i per davant d’Itàlia.

Valeria Parra, per la seva banda, es va penjar tres medalles més. Amb l’equip lliure es va proclamar campiona del món, superant al Japó després d’aconseguir capgirar la puntuació de la preliminar per fer-se amb l’or.  Amb l’equip tècnic es va alçar subcampiona del món, per sota del Japó i per davant d’Itàlia. I al duet mixt tècnic amb Dennis González, es fa fer amb una altra plata mundial, també amb Japó i Itàlia al podi.

I Escalé, com a màxima responsable, va tornar amb un total d’11 de medalles, fruit de l’excel·lent treball previ de l’equip júnior i de l’actuació brillant de les nedadores en una competició, on el conjunt espanyol s’ha convertit en un referent mundial.