Fins a quatre ocasions van pujar al podi de l’Europeu les nedadores d’artística del Club Natació Granollers que van participar amb la selecció espanyola júnior a la competició continental que del 30 de juny al 4 de juliol es va celebrar a Malta. Un Europeu on les granollerines van brillar, amb una medalla de plata i tres de bronze, a més a més d’una impecable actuació en cada una de les rutines en les que van participar.

Judith Calvo, Valeria Parra i Clàudia Julià van contribuir a la plata del Highligt que es va endur l’equip espanyol. Com també van merèixer un triple bronze per les proves de combo, equip tècnic i equip lliure. Per la seva banda, Mireia Hernández tenia la responsabilitat del solo lliure i tècnic, i que tot i la gran actuació, es va quedar a les portes del podi, amb un doble quart lloc en competició.

Excel·lent paper de la selecció en aquest Europeu Júnior, on el CNG va tenir la màxima representació a l’equip, amb quatre nedadores que van contribuir a l’èxit del conjunt espanyol.