Tot or al Campionat d’Espanya de 2a Divisió que va tenir lloc del 16 al 18 de juliol a Vila-Real (Castelló). Les nedadores infantils B del Club Natació Granollers van dominar la competició estatal, imposant-se en totes les modalitats disputades.

Gran actuació en equip del CNG, que es va fer amb el títol de campiones d’Espanya, per davant del CN Sabdadell i el CN Kallipolis. També es van endur el Campionat en combo, en aquesta ocasió, per davant del Kallipolis i el Sabadell.

Pel que fa als duets, el que integrava Mara Sánchez, Ona Soy i Olivia Rodríguez es va proclamar campió; compartint podi amb el segon duet granollerí en competició que, format per Sara Hernández, Leia López i Avril Maldonado, va penjar-se el bronze. En segon lloc es va classificar el CN Sabadell.

La competició de figures, on hi van prendre part un total de 240 participants, el CNG va liderar-ne la classificació amb Mara Sánchez, que es va alçar com a campiona d’Espanya.

Gran paper, sens dubte, de l’equip infantil 2 en aquesta competició, que han pogut demostrar la seva vàlua després d’un any tant difícil i complicat degut a la pandèmia.