Grans resultats a la 1a trobada virtual de la Federació Catalana de Gimnàstica (FCG), que obria la porta a la competició després de tants mesos sense competir a causa de la pandèmia. Les gimnastes de categoria Base 2 del Club Natació Granollers, que van actuar online el passat 8 de març des de la seva sala de gimnàstica d’Aurora Morata -amb la presència virtual de la FCG-, n’ha conegut ara unes puntuacions que les ha permès imposar-se en aquesta primera cita de la temporada.

L’actuació de la Paula Bellisco en tots els aparells disputats ha merescut la nota més alta de la competició (37.900) i, per tant, la medalla d’or d’aquesta primera fase. De ben a prop, s’ha classificat la seva companya Maria Durall, que amb 37.000 punts ha aconseguit la plata. Índia Arnan ha fet la 7a posició amb 30.700 punts, fent la millor nota de la competició en salt. Per equips, el CNG s’ha proclamat campió.

El CNG també espera resultats de la 1a trobada virtual de la categoria Base 3, així com de Base 5, que es va realitzar el passat dimecres 17 de març, i que la puntuació de la qual es farà pública al llarg del proper cap setmana. De la mateixa manera les gimnastes de Base 6, així com els gimnastes de masculina, faran aquest dimecres 24 de març la seva primera incursió de la temporada a la competició, també de manera online.