Després d’haver aconseguit la permanència a la 1a Divisió, l’equip absolut del CNG debutarà a la Lliga Iberdrola, que del 8 al 10 de febrer donarà inici amb la 1a Fase que tindrà lloc a Salt. El CNG afrontarà aquesta competició absoluta de nivell estatal amb l’objectiu de mantenir, un any més, la categoria.

L’equip del CNG està integrat per Berta Pujadas, Etna Abella, Helena Lucas, Andrea Villarroya, Alba Alguacil, Ona Perxachs, Marina Esteban i Carlota Garcia. Tot i que l’equip ha acusat la baixa de tres gimnastes sènior -que s’han retirat de la competició-,  s’ha reforçat i sortirà amb garanties per assolir l’objectiu marcat. Per aquest motiu, aquesta temporada, el CNG ha decidit concentrar tots els seus esforços en aquest equip i no competir amb un segon, com en l’edició anterior, que va participar amb un equip B a la 3a Divisió.

En aquesta 1a Divisió hi participen 8 equips: Xelska (Palma de Mallorca), Egiba (Manresa), Salt, l’Hospitalet, Terrassa, Los Cantos Alcorcón, Les Moreres (Esplugues de Llobregat) i el CNG. Tots ells  lluitaran per a ser els millors en aquesta Lliga integrada per tres fases i una final.