No t’atreveixes amb el nou espai CrossHiit situat a la sala de fitness? Et desvetllem les 6 coses que has de conèixer per a perdre la por i començar a treballar en aquesta nova zona d’entrenament.

 1.- Què és realment el CrossHiit?
El crossHiit és un espai on hi trobaràs diferents elements  i estructures que et permetran treballar diferents tipus d’entrenaments, una estructura, corretges de suspensió o TRX, kettlebells, pilotes medicinals, equipament cardiovascular específic…

2.- Existeix l’entrenament CrossHiit?
L’entrenament de crosshiit és la combinació d’un entrenament de Crosstraining, Suspensió Training i Hiit Training. Aquesta perfecta combinació d’entrenaments fa que Crosshiit sigui una sessió explosiva de tipus metabòlic, on el treball es realitza en intervals de temps d’entre 30 i 90 segons respectant els períodes de recuperació establerts entre sèries.

3.- Només és per gent molt entrenada o es pot adaptar?
Les sessions de CrossHiit són entrenaments d’alta intensitat dirigits principalment a un públic més exigent, que li agrada superar-se, millorar el seu rendiment, i que accepta el repte de sortir del còmode espai de màquines guiades o del treball cardiovascular tradicional per a buscar perfilar els seus resultats. Tot i així, aquest tipus d’entrenament es pot adaptar al nivell físic del usuari com també a les possibles limitacions físiques; però és important anar de la mà d’un professional.

4.- Què es prioritza en aquest espai?
Es prioritza la tècnica. És molt important tenir un perfecte control dels principals patrons de moviment. La base dels principals exercicis de crosstraining, com l’esquat, el pes mort, les dominades o les flexions, són patrons bàsics de flexió i extensió de maluc, tracció, empenta…

5.- Sol o acompanyat?
Pot ser sol i pot ser acompanyat, tot dependrà del teu nivell de coneixements respecte a aquests tipus d’entrenament, i tot i així, també és important conèixer si el teu rendiment és major compartint l’entrenament en grup o bé de manera individual. Per tant, si saps entrenar i t’agrada anar sol, consulta la graella d’espai disponible i gaudeix del nou espai que hem preparat per tu. Si saps entrenar, però t’agrada compartir l’entrenament i superar-te, apunta’t als reptes mensuals dirigits de la mà d’un professional. I si ets dels que comences de nou però vols iniciar-te tècnicament, demana informació als tècnics de fitness: tens l’opció de fer un entrenament personalitzat individual o amb un col·lectiu de 2, 3, 4 o fins a 5 persones, on el professional t’acompanyarà en el teu aprenentatge i en el teu canvi físic.

6.- Els resultats són immediats?
Sempre que hi ha un treball exigent i un control en l’alimentació, els resultats s’acceleren. La immediatesa no sempre és la millor opció, sinó que has de prioritzar el fet de progressar en tècnica per evolucionar en força; i si, a més a més, aconsegueixes millorar els teus hàbits alimentaris, veuràs els primers resultats i l’èxit el tindràs assegurat.